0
Coșul tău

Politica de retururi


Avem o politică de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea articolului pentru a solicita o returnare.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Pentru a începe o returnare, ne puteți contacta la orders@radioprotectie.ro. Vă rugăm să rețineți că retururile vor trebui să fie trimise la următoarea adresă:
Str. Maicanești 54 E, Sector 1, București, București, B, România

Dacă returul dvs. este acceptat, vă vom trimite o etichetă de returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți pachetul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi o returnare nu vor fi acceptate. Vă rugăm să rețineți că, dacă țara dvs. de reședință nu este România, expedierea bunurilor dvs. poate dura mai mult decât se așteaptă.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebări legate de retur la orders@radioprotectie.ro.

Daune și probleme

Vă rugăm să vă inspectați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă ați primit un articol greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o rezolvăm.
Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi bunurile perisabile (cum ar fi alimentele, florile sau plantele), produsele personalizate (cum ar fi comenzile speciale sau articolele personalizate) și bunurile de îngrijire personală (cum ar fi produsele de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm retururi pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta retururi pentru articole la reducere sau carduri cadou.

Schimburi

Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că primiți ceea ce vă doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returul este acceptat, să faceți o achiziție separată pentru noul articol.

Uniunea Europeană Perioada de reflecție de 3 zile
Fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul în care marfa este expediată în Uniunea Europeană, aveți dreptul de a anula sau de a returna comanda în termen de 3 zile pentru orice motiv și fără justificare. Ca și mai sus, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Restituiri

Vă vom anunța după ce am primit și inspectat returul dumneavoastră pentru a vă anunța dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, veți fi rambursat automat prin metoda de plată inițială în termen de 10 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca dvs. sau compania de carduri de credit procesează și postează și rambursarea.

Dacă au trecut mai mult de 15 zile lucrătoare de când am aprobat returnarea, vă rugăm să ne contactați la orders@radioprotectie.ro.